“camins d’aquíd’allà”

PINTORA: Anna M.Constanseu

ESCULTORA: Núria Pallisera.

Dissabte 20 d’agost a les 13h al Restaurant del Bosc de Can Ginebreda. 

Ara fa 9 anys la Pintora Anna M.Constanseu i l’escultora núria Pallisera, es van conèixer per la primera Ruta de l’art de Castelló d’Empúries on l’Anna n’era la impulsora i la núriaPallisera artista participant. A mesura que van passar els anys la seva amistat es va anar reforçant fins al punt de poder treballar i col•laborar juntes en diferents projectes.

Després d’aquests 9 anys, han decidit unir les seva trajectòria artística amb “camins d’aquíd’allà” una exposició que representa el sender que han anat traçant paral•lelament les dues artistes.

D’estils molt diferents, i amb una interpretació clàssic-contemporània, l’Anna i la núria, ens mostren una mirada íntima i personal dels camins interiors, físics i psíquics que ens porten a desenvolupar i a re-descobrir la nostra pròpia identitat. Amb la pintura sentireu la força i la intensitat del traç i dels colors, contraposats amb la delicadesa i la subtilitat de les formes i materials de l’escultura.

Constanseu i núriaPallisera us conviden a explorar aquests “camins d’aquíd’allà”, senders, corriols, caminals, carrerons... viaranys on cada un podrà trobar la seva petjada.

Airun Pallpa, figueres 2016.